sapope

Onze visie
Wij streven naar een wereld waarin mensen in harmonie naast elkaar leven. Een wereld waarin armoede overwonnen is en geweld en onverdraagzaamheid plaats heeft gemaakt voor vrede en tolerantie. Samen met haar netwerkpartners wil Stichting Sapope een ondersteunende rol spelen in het doelbewust bijdragen aan een betere wereld, met name Afrika.

Onze missie 
Stichting Sapope helpt om de leefomstandigheden van kwetsbare bevolkingsgroepen te verbeteren door te voorzien in noodzakelijke levensbehoeften en het bieden van duurzame oplossingen.

Onze statutaire doelstellingen

Programma

1. Vredesopbouw. Toewerken naar een vrede naar tolerantie. Gelijke rechten voor man en vrouw. Emancipatie.
2. Tot stand brengen van mondiale en lokale samenwerkingsverbanden voor doeltreffende ontwikkelingshulp. 
3. Ondersteuning in levensonderhoud: het stimuleren van (duurzaam) ondernemerschap om structurele armoede te bestrijden.
4. Direct hulp kunnen bieden in noodsituaties.
5. Het terugdringen van dodelijke ziektes zoals hiv/aids en malaria, doormiddel van voorlichting. Ondersteuning bieden aan mensen met een genetische, ongeneeslijke ziekte en mensen met een psychische of fysieke handicap.

 


Cookies helpen SAPOPE haar services te leveren. Door onze website te bezoeken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK